Chatbots

Direct contact met livechat

Wil je een betere klantenservice of een betere opvolging van prospecten op je website? Dan is er livechat. De chattool op je website stelt je in staat om direct te communiceren met de bezoekers van je website. Je bepaalt zelf hoe livechat werkt op jouw website. Geef je het en dominante positie of is het eerder een tool on-the-site? Jij bepaalt de doelstelling van livechat.

Livechat brengt je meer prospecten, maar onderschat niet de extra workload die het meebrengt. Je moet de stroom aan berichten opvolgen en beantwoorden, dat kan wel wat deining veroorzaken in de workload van je team. Dan ben je misschien meer gebaat bij een chatbot, een iets duurdere oplossing, maar je hebt niet de nadelen van livechat qua workload en voortdurende interactie.

Chatbots - chatbot mijbboete

Chatbots voor klantenservice en meer

Met een chatbot heb je meer controle over je contact met klanten. Het is een perfecte tool om direct contact te hebben met je klanten, efficiënter klantenservice te bieden en om een goed overzicht te behouden van je leads. Het grote voordeel  is dat je, in tegenstelling tot livechat, niet voortdurend moet antwoorden op de stroom aan berichten.

Je communiceert heel direct via Messenger (Facebook), Whatsapp of Instagram. Iedereen heeft wel een account bij deze social media, dus dat lukt altijd. Je kunt ook een chatbot op maat bouwen voor je website, je werkt dan met een webbrowser in plaats van een sociaal profiel. Dat zijn krachtige tools en via je chatbot communiceer je heel gericht met je klanten of prospecten. Er bestaan ook mogelijkheden om een chatbot te bouwen met voice. Vraaa ons om advies, ook voor je webdesign. We helpen je verder met livechats of chatbots.

Direct communiceren werkt

Met onze tools voor direct online communiceren krijg je meer verkoop. Samen zoeken we naar de beste combinatie met  onze andere tools en services die perfect bij jouw business  passen: webdesign, fotografie en meer …

Hebben we je aandacht?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar top