Opleidingen

Neem voorsprong met onze opleidingen social media en video

Een opleiding volgen en bijleren, dat is een slimme zet. Zeker als je kennis en knowhow tankt die je direct kan toepassen voor je bedrijf of merk. Al onze opleidingen worden gegeven door specialisten met veel kennis en ervaring. Ze zorgen voor een kennisinput die kan tellen. We geven jouw bedrijf graag een duwtje in de rug, met onze opleiding verzet je de bakens en realiseer je meer verkoop, daar kun je op vertrouwen.

Onze opleidingen

Bright Socials

Deze opleiding leert je om social media gestructureerd en doelgericht in te zetten. Je weet precies wat je moet doen om het geleerde toe te passen in de praktijk.

Ontdek Bright Socials

Bright Socials Advanced

Hier leer je om jouw social media op een hoger niveau te tillen. Je maakt zelf je strategie voor social media aan de hand van concrete cases.

Ontdek Bright socials advanced

Bright Video

Video en videomarketing is vandaag de manier om meer klanten of prospecten te vinden. Je leert wat je moet doen om succes te hebben met video.

Ontdek Bright Video

Bright Video Edit

Deze opleiding sluit perfect aan op de Bright Video-opleiding. Je leert alle tips en tricks om volt je filmpjes te monteren. Zo kan je nog sneller online met je video’s.

Ontdek Bright Video Edit

Korting via kmo-portefeuille voor marketingopleidingen

Je hebt recht op de subsidie van de KMO-portefeuille en dus krijg je korting op de opleiding. Je schrijft je in, dan kan je je aanvraag voor de subsidie starten. Dat doe je minstens 2 weken voor de opleiding start. En dan nu even kijken naar ons aanbod opleidingen.  

Hebben we je aandacht?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar top